• Politik Terkini

    Sunday, June 9, 2013

    BAN BloggerGA - GiveAway Contest Gila Buasir Otak: 110 Juta Kenangan

    Sekali lagi atas jemputan seorang blogger PON(PrinceOfNoob) yang mengajak aku join GiveAway sempena blog dia mencecah 2juta pageviews. Dah 2 3 kali dia leave komen ajak join, tapi aku tak kesempatan nak buat. So, now aku join. Noob nah jawapan setiap pertanyaan ko.

    Edisi bergambar dan memerlukan daya pemikiran yang diluar kotak lucah.


    A. Pada usia berapakah yang anda paling suka sepanjang kehidupan anda?


    B. Apakah kenangan zaman silam (manis atau pahit) yang anda paling ingat sampai sekarang?


    C. Kalau anda diberi pilihan untuk kembali ke zaman silam, ke zaman manakah yang anda mahu pergi dan apakah yang anda ingin perbetulkan atau ubah sekiranya ada?


    Info Asal : BuasirOtak

    15 comments:

    1. Woi admin! ko ada masalah sembelit ke.

      ReplyDelete
    2. Org gemuk susah berak.

      ReplyDelete
    3. ko hidup zaman peterpan ke dulu.

      ReplyDelete
    4. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    5. hoho... ya boleh dikatakan sudah konpem headphone atau pendrive angrybird bakal menjadi milik anda...

      ReplyDelete
      Replies
      1. admin mmg suka angrybird. GAY

        Delete
    6. jawapan no.2 tu kenangan manis ke pahit? heheh good luck bro..

      ReplyDelete
    7. tak sangka pulak lu boleh buat macam ini hahaha

      ReplyDelete
    8. Singgah dari GA sama , Good Luck , Jom baca cerita Isyah pula .

      http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

      ReplyDelete
    9. simple je jawapan... nak join lah
      amal follow sini

      jum join GA ni
      RM100X2PEMENANG
      http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-zakieazid.html

      ReplyDelete
    10. style giler!!
      Dari GA yang sama. Done follow you, follow me back ok?:)

      dear,my stowy here
      http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

      ReplyDelete
    11. kuang asam !
      siyut tul kau punye entry pendek giler.
      yarghhhh...
      tapi xpe, asalkan aku puas hati dapat citer kenangan silam aku. haha

      follow sini !

      Uhui. Aku pun ade masalah dgn toilet mcm kenangan pahit kau tu lah. Tapi, aku punye masalah, bersebab.. hoho :3
      Nak bukti? Pi la baca sendiri.. hewhew

      http://sayacikummi.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

      ReplyDelete
    12. done follow #153

      dari segmen sama :)

      follow back ye ^_^

      http://www.kanvasdakwat.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

      ReplyDelete