BAN BloggerGA - GiveAway Contest Gila Buasir Otak: 110 Juta Kenangan - BANkami

Sunday, June 9, 2013

BAN BloggerGA - GiveAway Contest Gila Buasir Otak: 110 Juta Kenangan

Sekali lagi atas jemputan seorang blogger PON(PrinceOfNoob) yang mengajak aku join GiveAway sempena blog dia mencecah 2juta pageviews. Dah 2 3 kali dia leave komen ajak join, tapi aku tak kesempatan nak buat. So, now aku join. Noob nah jawapan setiap pertanyaan ko.

Edisi bergambar dan memerlukan daya pemikiran yang diluar kotak lucah.


A. Pada usia berapakah yang anda paling suka sepanjang kehidupan anda?


B. Apakah kenangan zaman silam (manis atau pahit) yang anda paling ingat sampai sekarang?


C. Kalau anda diberi pilihan untuk kembali ke zaman silam, ke zaman manakah yang anda mahu pergi dan apakah yang anda ingin perbetulkan atau ubah sekiranya ada?


Info Asal : BuasirOtak

15 comments:

  1. Woi admin! ko ada masalah sembelit ke.

    ReplyDelete
  2. Org gemuk susah berak.

    ReplyDelete
  3. ko hidup zaman peterpan ke dulu.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hoho... ya boleh dikatakan sudah konpem headphone atau pendrive angrybird bakal menjadi milik anda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. admin mmg suka angrybird. GAY

      Delete
  6. jawapan no.2 tu kenangan manis ke pahit? heheh good luck bro..

    ReplyDelete
  7. tak sangka pulak lu boleh buat macam ini hahaha

    ReplyDelete
  8. Singgah dari GA sama , Good Luck , Jom baca cerita Isyah pula .

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete
  9. simple je jawapan... nak join lah
    amal follow sini

    jum join GA ni
    RM100X2PEMENANG
    http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-zakieazid.html

    ReplyDelete
  10. style giler!!
    Dari GA yang sama. Done follow you, follow me back ok?:)

    dear,my stowy here
    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete
  11. kuang asam !
    siyut tul kau punye entry pendek giler.
    yarghhhh...
    tapi xpe, asalkan aku puas hati dapat citer kenangan silam aku. haha

    follow sini !

    Uhui. Aku pun ade masalah dgn toilet mcm kenangan pahit kau tu lah. Tapi, aku punye masalah, bersebab.. hoho :3
    Nak bukti? Pi la baca sendiri.. hewhew

    http://sayacikummi.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete
  12. done follow #153

    dari segmen sama :)

    follow back ye ^_^

    http://www.kanvasdakwat.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete

Pages