• Politik Terkini

    Tuesday, July 30, 2013

    BAN Hot Stuff - Wooldon Manor Yang Superb Incredible Rumah

    Aku memang suka melihat pemandangan rumah yang begitu terbentang luas dan boleh menyegarkan minda. Untuk mencapai ke tahap tu, mestilah kena giler kaya, giler harta banyak. Setakat ongkos ciput, rumah flat pprt la jawabnya. Tu pun rumah, kalau ditakdirkan kena la berusaha lebih gigih lagi.

    Wooldon Manor dikatakan mempunyai keluasan tanah seluas 10000 acres dan berada di pesisir pantai atlantic yang sangat cantik. Rumah ni juga akan dijual pada harga $48 million. Dengan specs rumah macam ni, mau tak keluar rumah seminggu.

    Views : Water View, Ocean View, Ocean-to-Lake View, Lake View, Park Views
    Desirable Settings : Oceanfront, Coastal Living
    Architecturally : Significant, Extra Acreage
    Architectural Style :Tudor, Estate / Mansion
    Type of Property : Single Family Home
    Interior Features : 5 Fireplaces, Hardwood Flooring, Home Theatre, Library, Security System, Guest Suite, Air Conditioning, Generator, Finished Basement, Exposed Brick, Central A/C
    Exterior Features : Gardens, Inground Pool, Tennis Court, Terrace, Balcony, Pool House, Private Beach, Deeded Access Beach, Rolling Grounds, Electronics Gates, Heated Pool

    Tapi mostly orang kaya beli rumah tak duduk pun kat rumah. Yang mendapat mandat istimewa, orang gaji. Nak duduk rumah besar and selesa, pi la jadi orang gaji kat rumah orang kaya giler kentang, sibuk nak mampos.


    Info Asal : sothebyshomes

    5 comments:

    1. klaulah rumah ak mcm ni. mesti dpt bini ala kim kardashian

      ReplyDelete
      Replies
      1. kim gemuk mcm tu pn ko berkenan. tapi tetek dan bontot mantap

        Delete
    2. 45 juta, gaji sdare sepapak sekopek pun xleh beli lg.

      ReplyDelete
    3. pergh. siap boleh main bola lagi tu. punyalah luas

      ReplyDelete
    4. gua dapat cenggini time main game scarface je

      ReplyDelete