• Politik Terkini

    Thursday, July 4, 2013

    BAN Steroid - Tubuh Berketul Macam Ni, Gadis Comel Berkenan Tak?

    nak ketul punya pasal, nak tunjuk body kuat punya pasal, macam-macam exercise ko akan buat, tak cukup exercise ko makan lagi bagai vitamin. Tapi kalau makan protein yang org bina badan selalu makan tu, memang bagus untuk kesihatan. Sebab protein tidak boleh disimpan dalam tubuh. Sebab tu kena selalu makanan yang kaya dengan protein. Aku sendiri pun, biasa kalau penat sangat aku makan coklat bar yang orang bina badan makan tu. Untuk lelaki, aku suggest ko makan ginkgo. Memang good for blood circulation.

    Tapi, kalau badan ketul sampai punggong jadi petak segi segar, ada gadis hot minat tak.


    3 comments:

    1. butoh hang. geli aku tengok.

      ReplyDelete
    2. siapa bunuh kambing aku woiiiii!!!

      ReplyDelete