• Politik Terkini

    Saturday, August 31, 2013

    BAN Kembang - Tokyo Komuter Dulu Dan Sekarang, Still JEM

    This is sooo cool. Cool or Not. Sebelum dan selepas sama je. Its japan okey. Apa bezanya, dulu ketat, sekarang diperketat. Manusia semakin ramai, walaupun teknologi semakin berkembang, tapi sebab terlalu ramai, kesesakan tetap berlaku. Kalau kat jepun lebih mementingkan public transport berbanding kereta. Tapi kat malaysia tidak di tekankan sangat public transport. Agak2 dalam 10 tahun lagi, apa akan jadi kat bandar-bandar di malaysia yang tidak berkembang jalanraya. Dipenuhi karbon dioksida?


    THEN


    NOW

    11 comments:

    1. aku paling suka keadaan sesak mcm ni. nyam nyam nyam. lembut je rasa

      ReplyDelete
    2. dulu masuk ikut tingkap. sekarang tak lagi.

      ReplyDelete
    3. Ok ni sebijik bangla/india versi moden iaitu jepun 2x5 je kah2kahkah2

      ReplyDelete
    4. mana p abeh tren double decker?

      ReplyDelete
    5. Masa itu penting..lewat 5 saat/atau terbuang bg2 saja adlh kerugian besar bg rakyat jepun. Sbb tu la sempit cmna pn diorg ttp msuk biar b'himpit yg pntg msa x t'buang. Kwn I ckp la tmbg ikut tren lbh murah b'bnding teksi..but who knows kn

      ReplyDelete
    6. sempit macam ikan sardin tapi itulah special jepun

      Entri Baru Update : Terima Kasih Untuk 100K

      ReplyDelete
    7. senang2 jer jd mangsa raba dlm situasi cmtuh, dah la hentai oyaji ramai kat japan... erkkk

      ReplyDelete
    8. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete