BAN Tahi Todi - Air Tahi Baby Korea Yang Digemari Pemabuk

Tahi oh tahi. Kepala otak manusia ni makin bengong ke apa. Baik ko makan terus tahi tu. Lagi banyak khasiat bangang akan menyusur masuk tanpa noktah. Bangkai K-POP. 

Masyarakat Korea dahulu kala percaya sejenis arak, Ttongsul yang diperbuat daripada najis kanak-kanak adalah baik untuk kesihatan.

Menurut seorang doktor perubatan tradisional di sana, Dr Lee Chang Soo, arak jenis ini adalah amat bagus untuk memulihkan tulang patah dan juga memberikan kesegaran tubuh badan.

Najis yang digunakan pula bukanlah sebarangan kerana najis kanak-kanak berusia empat hingga tujuh tahun dikatakan tidak tercemar daripada najis orang dewasa.

Kemudiannya, najis itu akan dicampurkan dengan arak dan dicampurkan dengan nasi serta pulut sebelum diperam selama seminggu untuk menghasilkan wain najis manusia itu.

Kebanyakan generasi muda di Korea tidak pernah mendengar mengenai wain itu dan mereka berpendapat tidak akan sesekali minuman menjijikkan itu.

Di bawah penulis kongsikan dokumentari pembuatan wain ini buat tatapan pembaca semua.

Info Asal : MyNewsHub
BAN Tahi Todi - Air Tahi Baby Korea Yang Digemari Pemabuk BAN Tahi Todi - Air Tahi Baby Korea Yang Digemari Pemabuk Reviewed by BANkami Blog on August 30, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. nyam nyam. sedap hingga menjilat jari

    ReplyDelete
  2. baik makan tahik sendiri. at least tahu apa ko makan. betul2 tahi arak

    ReplyDelete

Powered by Blogger.