BAN Kembang - Tokyo Komuter Dulu Dan Sekarang, Still JEM

This is sooo cool. Cool or Not. Sebelum dan selepas sama je. Its japan okey. Apa bezanya, dulu ketat, sekarang diperketat. Manusia semakin ramai, walaupun teknologi semakin berkembang, tapi sebab terlalu ramai, kesesakan tetap berlaku. Kalau kat jepun lebih mementingkan public transport berbanding kereta. Tapi kat malaysia tidak di tekankan sangat public transport. Agak2 dalam 10 tahun lagi, apa akan jadi kat bandar-bandar di malaysia yang tidak berkembang jalanraya. Dipenuhi karbon dioksida?


THEN


NOW

BAN Kembang - Tokyo Komuter Dulu Dan Sekarang, Still JEM BAN Kembang - Tokyo Komuter Dulu Dan Sekarang, Still JEM Reviewed by BANkami Blog on August 31, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. aku paling suka keadaan sesak mcm ni. nyam nyam nyam. lembut je rasa

    ReplyDelete
  2. dulu masuk ikut tingkap. sekarang tak lagi.

    ReplyDelete
  3. Ok ni sebijik bangla/india versi moden iaitu jepun 2x5 je kah2kahkah2

    ReplyDelete
  4. mana p abeh tren double decker?

    ReplyDelete
  5. Masa itu penting..lewat 5 saat/atau terbuang bg2 saja adlh kerugian besar bg rakyat jepun. Sbb tu la sempit cmna pn diorg ttp msuk biar b'himpit yg pntg msa x t'buang. Kwn I ckp la tmbg ikut tren lbh murah b'bnding teksi..but who knows kn

    ReplyDelete
  6. sempit macam ikan sardin tapi itulah special jepun

    Entri Baru Update : Terima Kasih Untuk 100K

    ReplyDelete
  7. senang2 jer jd mangsa raba dlm situasi cmtuh, dah la hentai oyaji ramai kat japan... erkkk

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.