• Politik Terkini

    Thursday, February 27, 2014

    BAN Sukan - Piala Dunia Berdarah 2022 Di Qatar

    Bolasepak piala dunia punya pasal, penindasan tambah penindasan berlaku. Yang kaya raya, tersenyum lebar dengan jubah and alhamdullilahhh... Yang bekerja separuh mati nak jayakan, pergghhh.. Gila sangap merana.. Same thing happen pada pekerja buruh paksaan.. Tambah lagi yang takde kwsp (in malaysia).. Takpe kan pendatang asing ramai bekerja, student kat malaysia yang belajar arkitek, bahan binaan bagai tu semua untuk jadi tokey jer.. Tup tap bangunan runtuh...

    Qatar mmg negara kaya and negara islam. Maybe terlalu sibuk nak majukan negara sampaikan hal ehwal keislaman di ketepikan.. Okey, im in jubah enough tough!


    Info Asal : Obefiend

    4 comments:

    1. gila ah.. kaya gila qatar. buat stadium mcm tu skali.

      ReplyDelete
    2. kita mampu cakap jela.. org qatar xfaham bhasa melayu

      ReplyDelete
    3. adakhinicaraorgkafirmenfitnahorgislam?

      ReplyDelete