• Politik Terkini

    Thursday, March 20, 2014

    BAN SyakWasangka - Di Sekat Dari Temuramah Keluarga Mangsa #MH370

    Sebab tak diberi temuramah tak tahu.. Maybe nak jaga privasi mangsa keluarga or maybe keluarga tu taknak ditemuramah or maybe arahan dari atasan.. Yang sadis asyik polis bawahan jer jadi mangsa keadaan.. Tapi heran juga kenapa wartawan bbc tak dibenarkan temuramah mangsa.. Yang terbaru ada kes persoal kenapa tiada call dari penumpang yang menaiki mh370.

    3 comments:

    1. hahahaha... polis glamer kejap

      ReplyDelete
    2. atas dasar pricasi or sorok?

      ReplyDelete
    3. habis dulu sekolah main je, tak nak belajar betul-betul, lawan cakap cikgu! tengok aku, belajar betul-betul jadi ASP, tak de le kena diri tepi jalan, jemur tepi jalan kawal lalu lintas, kerja shift tengah malam kenar meronda.

      ReplyDelete