• Politik Terkini

    Wednesday, July 2, 2014

    BAN Hiburan - Demi Felixia Yeap, Lelaki Cina Panjat Bangunan 36 Tingkat

    Rania nama baru bagi felixia yeap yang telah berhijrah memeluk islam sempena bulan ramadhan ni. Apapun aku doakan rania sentiasa tenang setelah memeluk islam.. As we know, banyak kecaman yang diterima felixia setelah dia memeluk islam.. Sebabnya banyak berita negatif tentang islam telah ditabur oleh mereka yang cuba menjatuhkan islam.

    Berbeza dengan seorang lelaki cina ni.. Dia sanggup memanjat bangunan 36 tingkat semata-mata untuk menyatakan "Happy Ramadhan" dan "Felixia Welcome to Islam". Paling menggembirakan hatinya, dia sempat #selfie dengan polis yang telah menangkapnya. Secara tak langsung, felixia yeap @ rania mungkin telah tertarik dengan berita ini.


    (SiakapKeli)

    11 comments:

    1. sangap sgt mamat ni.. jabatan agama islam taknak buat sambutan sekali ker

      ReplyDelete
    2. Tak berbaloi memanjat, aku yang pergi ke Bandar Baru selayang sabtu lepas, dapat tengok juga Felixia Yap dari jarak dekat, Oh ya, Esok Felixia akan memeluk Islam.

      ReplyDelete
    3. alhamdulillah syukur nikmat

      ReplyDelete
    4. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    5. rocky de Langat says: 1. Alhamdulillah bertambah seorang lagi umat Rasulullah. Jangan pulak ade sengau mana nak claim die bawak Rania masok islam;
      2. sape2 yang kutuk Rania atas apa jugak alas an & jenis kutukan, moga kutukan tu kene kat engkorang balek; Bodo macam kerandut la engkorang ni;
      3. mamat yang panjat bangunan tu wa rase sekadar nak cari publisiti murahan je sambel2 guna nama Felixia/Rania; ala macam Spiderman dari Peranchis yang panjat KLCC dulu2 saja nak carik publisiti murah (lepas tu dapat lak tawaran panjat kat Taiwan, hong Kong dll) Tapi wa rase bangga la ade jugak Spiderman Malaysia yang panjat tanpa guna alat2 DAN muda lak tuh. Syabas anak muda Malaysia. Syabas inspector sahab.
      4. mana2 pengkritik & yang baca pasal Felixia/Rania ni harap2 engkorang muhasabah tengok diri, perot, ketiak & jubo maseng2; bandengkan cara engkorang berpakaian dengan Felixia/Rania dressing; kalo tak perasan jugak, korang memang jenis siamang!

      ReplyDelete
    6. Final amendments to US Commerce Department data released on cheap jordans the 23rd, the third quarter of this uggs outlet year, wholesale jordan shoes US real GDP grew at an annual rate of 5%, higher christian louboutin than the previous estimate of 3.9 percent. This Cheap Louis Vuitton Handbags is the fastest since the christian louboutin shoes third quarter of 2003 the growth rate of Christian Louboutin Daffodile the US economy over the same period of history, much higher than cheap nike jordan shoes generally expected by scientists previously.Analysis Bags Louis Vuitton of Three-quarter US economic growth christian louboutin remise 50% reasons, first by pulling a strong personal and business consumer spending. uggs on sale The Discount Louis Vuitton third quarter of this Air Jordan 11 Gamma Blue year, discount christian louboutin US consumer spending grew at an annual ugg australia rate of 3.2%, the most since the ugg pas cher fourth discount nike jordans quarter of 2013 the fastest. Second, third-quarter US corporate fixed investment grew by 8.9%.The second quarter of ugg boots 2014 the US Discount LV Handbags economy grew at an annual rate of 4.6%. Affected by cold weather in the first quarter of the US economy declined at an annual rate of 2.1%. Economists expect the pace of the US ugg economy in the fourth quarter Christian Louboutin Bois Dore of Cheap LV Handbags this cheap christian louboutin year has slowed, expected annual rate of growth of ugg soldes around 2.5%.

      ReplyDelete
    7. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    8. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete