• Politik Terkini

    Wednesday, June 10, 2015

    Saman Paling Tragis #TheRedWarrior #HukAloh

    Saman paling sadis kot aku rasa ni. Benda ni ramai jer yang letak. Letak lambang negeri bagai. Lambang pasukan bolasepak yang diaorang minat. Memang la kalau ikut rules, benda ni tak bleh and salah. Kalau geng 3line yang letak sticker 3 jejalur lebar bob marley tu. Agak2 polis saman tak. Lantak ko lah.. Tapi kadang aku pun naik rimas jugak yang terlalu obses dgn sticker kenegerian, kekelaban bagai.. Letak satu cukup la kot.. Orang tengok dah tahu.. Ni semua tempat ko nak letak sticker, keliling no.plat ko nk tampal. Memang la nampak semak mata memandang. Tambahan pulak yang memandang tu anti kenegerian.. Agak2 polis ada tak yang kenegerian bagai.. Agak2 la..

    So lepas ni, those yang gilakan sticker nak tampal kat kereta.. Letak jela kat tempat lain.. Nantikan tak pasal2 kena saman.. Kebangangan manusia ni susah dinilai.. Kadang benda kecik pun dia nak buat hal..

    (Omakkau)

    8 comments:

    1. hahahahaha...... mesti polis tu anti kelantan.

      ReplyDelete
    2. polis JDT kot ni

      ReplyDelete
    3. hukaloh laaa, hukaloh laaa, hukaloh laaa, hukaloh laaa

      ReplyDelete
    4. Perkara yang tak berdosa lah yang mereka kalut.

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko dah pehal masuk dosa pahala

        Delete
    5. xnak kena saman letak lambang dacing

      ReplyDelete
    6. Ye betul.

      Taknak kena GST

      Taknak kena TOL

      Tampal gambar dacing.

      Sekian, terima kasih.

      ReplyDelete
    7. salam bro, link sudah dikemaskini :-)

      ReplyDelete