BANkami ~ Perkenalan Untuk Semua

Selamat datang to bankami. Aku Carlos Santiago blogger baru dalam dunia blogging. Cuba mengetengahkan  dan berkongsi isu semasa, perkara yang perlu diperbaharui dan kesalahan politifak yang semakin merusak jiwa orang tua. All the blogger in malaysia, salam perkenalan. Update terbaru akan aku keluarkan dalam masa terdekat setelah mencari beberapa isu yang mungkin boleh sharing untuk semua.


BANkami ~ Perkenalan Untuk Semua BANkami ~ Perkenalan Untuk Semua Reviewed by BANkami Blog on December 18, 2012 Rating: 5

25 comments:

  1. selamat dtg ke dunia blog..heheheh....kalau kt komen anon yg paling ramai dan tidak berhemah,maka akan dipenuhi ngn anon2 ja la kt setiap entry kt blog ni.heheheheheheheheeheheh...

    ReplyDelete
  2. Bhai Carlos....

    Welkommen....

    ReplyDelete
  3. *kita tgk la..sebulan 2 berkubur la tempat ni..

    ReplyDelete
  4. Selamat Datang ke Dunia Fantasi Blogging.

    ReplyDelete
  5. Kalau aku ban nanti ada siapa2 tolong unban tak? hahaha

    ReplyDelete
  6. Ini akan jadi sesuatu yang hebat kahkahkah

    ReplyDelete
  7. berbalik pada komen kamu di blog saya...
    mohon hantar macam mana tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hantar pd blog ayamdanbabi..kan situ blog kartunis sarcism.

      Delete
  8. bro, nape sket je entry ko? ak ske bce & ak hrp ko xkn bpihak kt mn2 pihak politik (yg pntg hak stiap rakyat)..all da best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro...cari idea bro... aku xbpihak mana2 politik.semua sama jer. duit punya pasal semua jalan.

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.