BAN Concept ~ Google Offices Di Russia

Jika sebelum ni aku ada bagi tengok google di negara zionis. Sekarang kita tengok google office di russia yang lebih berkonsepkan family dan warmth. Konsep ini telah direka khas oleh Camenzind Evolution di Russia. Dimana pihak google meminta untuk mereka satu office yang berkonsep emphasize warmth and family.

Kan bagus jika satu kompeni besar milik islam dapat membuat konsep sebegini. Tetapi kebanyakan mereka lebih suka berhibur dengan membeli saham-saham yahudi. Mereka risau yahudi bankrapkan mereka. Sebab tu penindasan palestin masih berleluasa walaupun dah jenuh menulis surat gencatan senjata.

Agak-agak bila facebook akan menunjukkan kepoyooan mereka dengan menayangkan  facebook office konsep di beberapa negara.


Info : BS
BAN Concept ~ Google Offices Di Russia BAN Concept ~ Google Offices Di Russia Reviewed by BANkami Blog on February 27, 2013 Rating: 5

13 comments:

  1. cantik, tapi tak secantik di israel.

    ReplyDelete
  2. google mmg kreatif. sanggup upah designer utk tunjuk office google ni unik.

    ReplyDelete
  3. nanti rosmah mintak najib buat pejabat permata macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHA.

      MAU BERJUTA BUAT. TAKPUN LAGI MAHAL DARI GOOGLE.

      Delete
  4. Harap2 najib lulus bajet buat office ala google.

    ReplyDelete
  5. best nya klu kerja kat tempat macam nie..dah jadi macam one big family loving me..seronoknya...

    rasanya kat kolej boleh apply konsep bangunan macam nie..nanti bila study dlm one big family..memang seronok..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kolej kita lebih pentingkn suasana berserabut daripada suasana tenang.

      Delete
  6. ada gk di ilhamkn suasana kreatif dan kondusif cmni kt institusi pengajian... da hntr proposal lpas lulus... duit ilang kemana,,, dunia2....hahaha
    -sky-

    ReplyDelete
  7. dasyat gile ofice diorng... suasana memainkn peranan pnting utk produktiviti yg lbh baik :)

    ReplyDelete
  8. sungguh kreatif otak mat salleh

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. baru semangat sikit nak bekerja. hihi..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.