BAN INDO ~ Malaysia Anjing Babi Versi Indon Kurang Kasih Sayang

Pagi pagi bukak utube, search benda funny menarik, terjumpa mamat indon yang kurang kasih sayang daripada pemimpin mereka. Aku kesian dengan mamat ni, mungkin terlampau tertekan dengan kemajuan malaysia dan terpaksa mencari publisiti murahan. Adakah beliau nak mendapat kasih sayang daripada PM malaysia baru selepas PRU13.

Jika indon mengatakan malaysia babi anjing, apakah bezanya pada football match, malaysia singapore, singapore di jelek singapore anjing. Begitu juga dalam malaysia sendiri, negeri kelantan dihina dan dicaci dalam blog. Apakah beza mereka yang menghina itu dengan mamat kurang kasih sayang indon ni.

Unite as Muslim brotherhood but not being stupidity as a whole.

BAN INDO ~ Malaysia Anjing Babi Versi Indon Kurang Kasih Sayang BAN INDO ~ Malaysia Anjing Babi Versi Indon Kurang Kasih Sayang Reviewed by BANkami Blog on March 08, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. hidup kt indon susah. tak per lah, kita bagi mereka makan kat malaysia. mereka nk hina pun, ramai indon dah jadi malaya. bodoh betul mamat kurang kasih syg ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat indon takder BR1M.

      Terima Kasih Najib

      Ni mesti geng anwar ibrahim.

      Delete
  2. sedarlah skit. ramai indon merempat kt malaysia! indonesia anjing!

    ReplyDelete
  3. siap ada lalat..kompom jenis pengotor!

    ReplyDelete
  4. indon dan babi tak dpt dipisahkan

    ReplyDelete
  5. idong dia pon alahai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko stim ker tgk idung dia?

      Delete
  6. Wahai pemerintahku..hukum orang ini..dia bukan gila melainkan waras.. aku cinta Malaysia ku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ckp kt najib ke ni

      Delete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.