BAN OPS ~ Tentera Sultan Sulu Mempunyai IC ( Kad Pengenalan ) Malaysia

Ini adalah info terbaru daripada seorang tentera yang bertugas di Sabah. Dia memaklumkan mempunyai masalah untuk mengenalpasti penceroboh. Ini kerana penceroboh mempunyai IC malaysia dan mereka bergerak tidak membawa senjata. Dikatakan juga senjata telah dibawa masuk ke sabah sebelum pencerobohan ini berlaku.

Ini bermakna, serangan pencerobohan ini telah lama di rancang. Bermotifkan untuk mendapatkan kesultanan sulu.

Persoalannya, siapa yang memberi IC kepada mereka dengan sewenangnya. Apa menteri sabah buat sehingga tidak mampu menjaga keselamatan sabah. Sehingga penghijrahan rakyat sabah ke semenanjung, tetapi rakyat asing diberi IC untuk bermaustatin tetap.

Kenapa sehingga kini, sidang tergempar parlimen tidak dibuat. Tuduh menuduh terus berlaku. Anwar Ibrahim Dalang, Projek IC mahathir, Perancangan Umno dan bermacam jenis lagi pertuduhan yang mengelirukan rakyat. Siapa penceroboh, siapa pengganas dan siapa berperang syahid.

Islam VS Islam


Info Asal : Capir
BAN OPS ~ Tentera Sultan Sulu Mempunyai IC ( Kad Pengenalan ) Malaysia BAN OPS ~ Tentera Sultan Sulu Mempunyai IC ( Kad Pengenalan ) Malaysia Reviewed by BANkami Blog on March 07, 2013 Rating: 5

5 comments:

 1. Mahathir, sila jawab!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dia akan tuduh tunku abdul rahman!

   Delete
  2. Mahathir tu kan kaki putar no.1
   Mesti ada jawapan dia akan spin.

   Delete
 2. Ini semua mahathir punya cerita. Mahathir kena jawab!

  ReplyDelete
 3. kita nyanyi lagu ni sama-sama TANYA SAMA NAJIB APA SEBAB GOYANG NANTI JAWAB NAJIB SABAH NAK HILANG..... kita ulang lagi

  ReplyDelete

Powered by Blogger.