BAN Mabuk ~ Cina Mabuk Depan India Driver Teksi

Damn it. aku tak tau pasal apa, tapi yang pasti 2 ekor minah ni dan sekor mamat ni mabuk, meroyan tengah jalan. Jangan panggil polis, polis, polis.

Bodoh sial, nilah jadinya kalau penguatkuasaan arak dibuat sambil lewa. Okey, minum kat club then keluar mabuk, bawak kereta, langgar sana. Yang dilanggar mati, yang driver kena charge reman jer. Sebab dalam keadaan mabuk. Tunggu mahkamah. Tup tap anak orang atasan. Lepassss

Bitch akan bertambah dan bertambah bila arak dijadikan minuman asasi.


BAN Mabuk ~ Cina Mabuk Depan India Driver Teksi BAN Mabuk ~ Cina Mabuk Depan India Driver Teksi Reviewed by BANkami Blog on March 12, 2013 Rating: 5

9 comments:

  1. Ini mesti salah anwar ibrahim.

    ReplyDelete
  2. Ajaran Umno la nih. tapi polis pun ada buat tarian seksi kan. mesti polis suka tengok.

    ReplyDelete
  3. aku rasa pompuan tu xpuas seks.

    ReplyDelete
  4. NAJIB TELAH UMUMKAN BONUS KEPADA PENJAWAT AWAM. KEPADA PENJAWAT AWAM, UNDILAH BN.

    ReplyDelete
  5. arak dan rokok patut diBANNED tros di muka bumi.... full stop

    ReplyDelete
  6. cina sama cina gado , india melayu tepuk tgn

    ReplyDelete
  7. itu thailand la bukan cina. aiyo

    ReplyDelete

Powered by Blogger.