BAN Pasir Gudang ~ Amukan Gangster Taman Air Batu Johor Versi Gedebe

Gangster oh gangster. Bakar, bakar, hancurkan barangan awam, then kerajaan pening nak buat buat bajet untuk baik pulih. Itulah rakyat namanya. Kalau gangster sebenar, ini dia Kim Jung Un. Tanpa rasa kejol selamba sound kuasa besar akan serangan nuclear. Negara islam lain pun kecut kena gegar israel, gangster psy ni siap istihar perang.

Okey, itu dunia punya hal, dalaman negara ini malaysia terconta, lain pula cerita. Yang baru di upload dalam facebook, dikatakan berlaku rusuhan gangster. Sebab dan munasabab kejadian, aku tak tau. Yang aku tau, aku cuma tolong tunjuk video je. Hello, hello la kat brader pasir gudang. Ape cer sebenar.

Aman makmur sungguh malaysia tercinta Johor. 

Info Asal : FB
BAN Pasir Gudang ~ Amukan Gangster Taman Air Batu Johor Versi Gedebe BAN Pasir Gudang ~ Amukan Gangster Taman Air Batu Johor Versi Gedebe Reviewed by BANkami Blog on March 31, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. gangster taik kucing. itulah melayu tahi

    ReplyDelete
  2. Setakat main bakar je, buat apa. pegang besi tapi tendang pakai kaki.

    ReplyDelete
  3. kalau hantar mangkuk2 ni pegi Lahad Datu kompom kecut teloq..berani level sampah je diorang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah melayu hari ini. ugut sebangsa senegara sendiri. di lahad datu, tiada siapa berani pergi.

      Delete

Powered by Blogger.