BAN Geek VS - Window Perli iPad Harga Mahal, Power Point BADASS

Window dah start buat provokasi untuk menyatakan window OS more better than iOS. Lagikan android yang serba serbi lengkap pun masih belum mampu mengatasi apple. Tu pendapat aku, sebab apple product ada luxury tersendiri.

Microsoft compare tetapi mereka menggunakan asus tablet bukannya surface yang dibanggakan. Memang window ada powerpoint dan ia tidak release pada iOS. Tapi iOS mempunyai keynote dan tidak boleh digunakan pada window. Keynote totally runnning better in desktop and tablet.

Tapi maybe lepas ni aku nak cuba window tablet. 



Info Asal : Window
BAN Geek VS - Window Perli iPad Harga Mahal, Power Point BADASS BAN Geek VS - Window Perli iPad Harga Mahal, Power Point BADASS Reviewed by BANkami Blog on May 23, 2013 Rating: 5

4 comments:

  1. window ada skit lagging. tapi more better dr android. yg sucker apps sikit

    ReplyDelete
  2. nanti apple saman microsoft. sbb rasis tablet.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.