BAN KeretaTornado - Storm Chasers: SUV Car Yang Kalis Ribut Tornado

Ribut tornado kat US, rasanya semua tahu dan baru saja berlaku. menghancurkan dan membersihkan segala jenis kotoran yang dibuat manusia. Dan semua juga tahu, rakyat amerika memang sangat rajin membuat kajian dan pentadbiran US sendiri bukannya diselia oleh satu parti melebihi 50 tahun. Rakyat mereka selalu mahukan perubahan dan perubahan. Akhirnya jadi semakin bangang bila membabitkan sosial. Makin moden, makin samdol.

Untuk menjalankan kajian tentang tornado, sebuah kenderaan diperlukan. Kereta tolak, kereta kuda, kereta besi dan apa saja. Yang pasti dapat bergerak dan tahan ribut tornado. Maka terciptalah Dominator2. Sebuah SUV yang dikatakan kalis ribut tornado. Details tentang ketahanan kereta ni ada diterangkan kat video bawah.


Info Asal : BS, Discovery
BAN KeretaTornado - Storm Chasers: SUV Car Yang Kalis Ribut Tornado BAN KeretaTornado - Storm Chasers: SUV Car Yang Kalis Ribut Tornado Reviewed by BANkami Blog on May 30, 2013 Rating: 5

8 comments:

  1. macam proton savvy. Proton akan saman nanti. tunggu arahan mahathir.

    ReplyDelete
  2. perkara yg umno tak mampu buat

    ReplyDelete
  3. org barat penuh dgn idea kreatif walaupon sometime nampak cam funny.
    btw manusia yg komen kat ats nie,sakit otak ke ape?
    ttbe UMNO yg di petik...sedih betul kau nie haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn amik port org ats tu. kalau sy beli kete ni, awk nk naik tak?

      Delete
  4. nak tunggu harga kereta turun memang payah

    ReplyDelete
  5. __________________________▄████░██
    _________________________▐░░░░░░░█
    ________________________▐░░░░░░░░▐
    ________________________▐░███▀███▐
    _________________________▐░▀▀░░▀▀▐
    __________________________▐░░■▀■░░▌
    __________________▄▀▀▀▀▄▌█▄░░░▄█▀▀▀▀▀▀▄
    _________________▐____▐█▄▄███████▄▄█_____▐
    _________________▐_____▀▀__░░░░░░░███_____▐
    ________________▐_________░▀▀▄░░░░__█______▐
    _______________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
    ________________▐______░░░░_██_____________▐
    _________________▀▀█___███████__▄________▐
    ____________________▐___███████████▀▀▄▄█
    ____________________▐___███████████___▌
    ____________________▐___███████████___▐
    ___________________▐____██████████▌____▐
    _________________▄▀___▄▐██████████_____▐
    _______________▄▀______▐█████████▌______▐
    ______________█▄▄______▐██████████_______█
    _____________▄███████████▐███▐██________▐
    __________▄█████████████████████________▐
    ________▄███████████████████████________▐
    _______▄████████████████████████________█
    _______█████████████████████████______▄▀
    _______███████▀▀▀▀▀▀______▀▀██████▄▄███▄
    _______███████_________________▀███████████
    _______███████___________________▀██████████
    _______███████_____________________▀█████████
    ________██████_______________________▀████████
    ________██████_________________________▀███████
    ________▐████▌__________________________▀███████
    _________█████____________________________███████
    _________▐▓▓▓▌____________________________███████▌
    _________▐▀▀▀▌____________________________███████▌
    _________▐___▐▀▄___________________________███████
    ________▄▀▄▄▀▒▐___________________________███████
    ______▄▀▒▒▒▒▄▀▐__________________________▐██████
    _____▄▀▒▒▒▄▀▄▀___________________________▐██████
    ____▄▀▒▒▄▀▄▀______________________________██████
    ____▀█▄█▄▀_________________________________▐█████
    _____________________________________________▐█████
    ___________________________________________▄▀▀▀█▀▀▀
    __________________________________________▐▐___▐
    __________________________________________▀▄▀▀▀▐
    ____________________________________________▐▒▒▒▐
    _____________________________________________▐▒▒▒▌
    ______________________________________________▀▄▄█

    ReplyDelete
  6. tahan tornado?rumah pn boleh tercabut ini plak takat keta..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.