BAN LOL - Pompuan Mahukan Beruang Versi Tangkap Leleh

Peredaran video sememangnya mengikut zaman. Jika dulu golongan oldskol lebih sukakan video yang nerd, pakaian mesti kemas tahap besi. Rambut kejal sampaikan angin bertiup berpatah balik dan kasut berkilat untuk menahan pancaran petir. Damn

Tapi tu zaman dulu, masuk era baru yang serba serbi canggih sehingga manusia semakin boring dan membangangkan diri untuk menjadi lebih popular dan terus popular. Tapi butthurt, last sekali assalamualaikum. Oh damn.

Aku mohon pada siapa yg berkenan, bolehlah ko contact obe blogserius. Sebab dia upload video hari jadi. Aku syak dia kenal kot.



Info Asal : LemonVid, BlogSerius
BAN LOL - Pompuan Mahukan Beruang Versi Tangkap Leleh BAN LOL - Pompuan Mahukan Beruang Versi Tangkap Leleh Reviewed by BANkami Blog on May 12, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. gila gigi. macam gergaji. hahahaha

    ReplyDelete
  2. popular punya pasal. sanggup membangangkan diri

    ReplyDelete
  3. hoho..sapekah beliau..seram tengok..naik bulu roma xD

    ReplyDelete
  4. Ini org ke antu kubur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku syak dia keturunan hantu kubur p.ramlee tu

      Delete
  5. aku rasa kesian tengok pompuan ni... siyes kesian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ni oku , ade satu video dia nyanyi lagu utk ibu dia nampak tangan ngn kaki die well um kinda distorted . aku nangis kot , suara die merdu .. aku xsggup tgok org kutuk2 dia . siyes

      Delete
  6. aku ade tengok ni kat blogserius, ade a few anons claim perempuan ni OKU dan mintak OBE remove video dia ni, just to inform la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko anon baik, anon lucah @ anon apa kt blogserius?

      Delete
  7. hantu gigi jarang dah kuar....
    mmmmaaaaaakkkkkk ada momok kat screen....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.