BAN Payudara - Makanan Pilihan Untuk Gadis Yang Nak Besarkan Breast

Dulu aku ada terbaca satu artikel tulisan omputih, yang mana dia menyatakan nak tengok sesebuah negara atau tempat tu maju, tengok pada size breast wanita kat area tu. Kalau kendur dan tak bermaya, maknanya mereka kurang maju dan dalam keadaan kusut masai. Aku syak yang buat kajian tu gila tengok tetek wanita.

Ni ada satu lagi kajian tentang pemakanan dan tumbesaran payudara dengan sihat walafiat tanpa kesan chemistry. Melainkan ko amik pemakanan yang ditanam penuh dengan chemical.


Info Asal : IZI
BAN Payudara - Makanan Pilihan Untuk Gadis Yang Nak Besarkan Breast BAN Payudara - Makanan Pilihan Untuk Gadis Yang Nak Besarkan Breast Reviewed by BANkami Blog on May 14, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. wow niceeee anon mesti suka ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ckp jela ko suka tgk tetek. Malu ke

      Delete
  2. kami tahu, kami adalah persatuan terhormat. tapi kami pantang melihat gambar tetek. info tetek dan pelbagai lagi tentang tetek.

    JGN NAIKKAN GHAIRAH KAMI !

    ReplyDelete
  3. maknanya tetek boleh hasilkan 1 liter susu sehari. segarlah suami mcm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo aa kesian la baby dia buduh, berebut ngan bapak dia lol

      Delete
    2. ko mmg bapak yg berhati batu. susu gantung pn ko nk berebut.

      Delete
  4. aku paling suka tengok tetek mantap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangang betul, ko ingat ko sorang je ke

      Delete
  5. aku pun cam tu...nak bagi ghairah cepat sebelum bersama dgn isteri kita.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.