BAN Prank - Sharifah Sakinah Pedajal Operator McDonalds Versi Hujan

Kalau sebelum ni ko pernah tengok kelantanese pedajal operator celcom dengan meminta bercakap bahasa kelantan. Sekarang minah keek pula pedajal operator mcdonalds dan alasan mcdonalds tak bleh hantar order sebab hujan.

Ada bagus juga buat prank pedajal macam ni. At least lepas ni, operator setiap company termasuk hotel takdelah bercakap macam budak tak sekolah. Berfikir dulu sebelum jawab, silap-silap percakapan tu kena direcord. Dah jadi bahan dalam internet.

BAN Prank - Sharifah Sakinah Pedajal Operator McDonalds Versi Hujan BAN Prank - Sharifah Sakinah Pedajal Operator McDonalds Versi Hujan Reviewed by BANkami Blog on May 28, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. golongan sharifah biasa susah nk dapat suami, sebab tu dia ni meroyan kot. nak kawin kena cari setaraf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aku sokong.mklumlahh konon keturunan nabi kannn

      Delete
  2. Berlakon kurang, buat mcm ni la cepat popular.

    ReplyDelete
  3. makan rokok marlboro & lighter depan mata tu je lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah moden. betina 2013.

      Delete
  4. lol.. tak baik dajal org.. hahah.. senget tol~

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. haha i think she's kinda cool. n even org kutuk2 dia smua still tehegeh2 nk goog;e n tgok vids dia . this is bieber formula . more haters = more famous

    ReplyDelete

Powered by Blogger.