BAN Kreatif - Mak Andam Youtube MakeOver Diri Sendiri Menjadi Super Hot Sexy

ko tengok wajahnya ni, ada comel tak, ada sexy tak, ada kiut-kiut tak. Biasa je kan, takde la hot sangat. Tapi ko tengok nanti dia makeover muka dia jadi avatar, cikgu shida,  marilyn moore, snow white dan pelbagai lagi dan menjadinya super hot comel atau sexy. Sangat mashuppp kalau mak andam ni jadi pengandam kat malaysia. Harap harga tidak melepasi tahap kemarahan najib.

Got the makeup, Makeover yourself be the beast now!


Info Asal : IZI
BAN Kreatif - Mak Andam Youtube MakeOver Diri Sendiri Menjadi Super Hot Sexy BAN Kreatif - Mak Andam Youtube MakeOver Diri Sendiri Menjadi Super Hot Sexy Reviewed by BANkami Blog on June 21, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. gila ah, sama mcm cikgu shida.

    ReplyDelete
  2. pompuan yg makeup ni, bukan cntik pn sebenar. sbb makeup je jadi lawa sexy. ada yg snggp pakai bra besar smata-mata nk nampak tetek besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp hang nak jugak kan eleh ckp je laaa ko nakk kn senang

      Delete
    2. pundek 2 ekor ni. padahal sangap nk tetek. masing2 xnk ngaku. puii! semua tahu, tetek itu sedap.

      Delete
  3. mcm mana hebat pun make up tu, tetap takleh sembunyikan bibirnya yang mungil (betoi ke eja ni?) hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bibir munggil tu la buat dia sexy

      Delete
  4. LoL nicky minaj sebijik jadi hahaha XD

    ReplyDelete
  5. haha.. ada spoil kt blakang ada teddy bear and umah x tutup pintu..

    tapi makeup dier mg gempak gila. respect!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.