BAN Sadis - Bayi Disumbat Ditenyeh Masuk Dalam Cawan !

Ini sangat tragis dan kreatif tahap argghhhh. Tak tercapai akal ku untuk buat teknik macam ni. Moga artis malaysia beserta anak mereka tidak menggunakan teknik grafik ini untuk mencapai klimaks populariti menggunakan teknik baby. Tapi sebenarnya, takde effect kesan edit pun dan hanya menggunakan camera biasa. But it's look awesome!

Adakah teknik begini akan dijadikan hashtag dalam facebook dengan tema #BayiCawan.


Info Asal : Izi
BAN Sadis - Bayi Disumbat Ditenyeh Masuk Dalam Cawan ! BAN Sadis - Bayi Disumbat Ditenyeh Masuk Dalam Cawan ! Reviewed by BANkami Blog on June 20, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. kiut gila gmbr.

    ReplyDelete
  2. mereka nampak gembira ....so ok la tu hehe

    ReplyDelete
  3. tiba2 aku rasa nk jadi baby.

    ReplyDelete
  4. Nampak betul2 real gambar yg terakhir tu...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.