BAN MindaLucah - Kendera Inovasi Melangkaui Pemikiran Berahi Manusia

Bercakap isu inovasi ni seriusly nor compatible untuk mereka yang berminda lucah, sebab tu aku buat BAN MindaLucah. Kepala otak mereka boleh memikirkan inovasi tetek je. Bab lain tak boleh. So, apa beza dengan macai umporno. Tapi sekarang mereka dah tak sebarkan video lucah. Kepala lucah mereka dah nak bersara dari blogging. Rasanya belum bersara tapi tampil dengan wajah sebenar, nama sebenar dan nama blog lain. Hang tunggu na pembongkaran.

Now, meh layan kenderaan yang penuh inovasi. Agak-agak najib razak akan suruh budak universiti buat inovasi macam ni tak. Opss, budget tak cukup.


BAN MindaLucah - Kendera Inovasi Melangkaui Pemikiran Berahi Manusia BAN MindaLucah - Kendera Inovasi Melangkaui Pemikiran Berahi Manusia Reviewed by BANkami Blog on June 07, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. Nama sy ah beng

    ReplyDelete
  2. TYPO = Kendera. Kendera itu seekor labi-labi ke carlos?

    ReplyDelete
  3. pergh basikal bulat 1 roda tu... boleh jadi 1 exercise/workout equipment yang menarik...

    ReplyDelete
  4. sejak bila kampung kita diserang tsunami?

    ReplyDelete
  5. betul bro, budget kerajaan mane pegi ke research & development~
    balik2 bina roboh, bina roboh~ tak pun Beri Rasuah 1 Malaysia~
    material dibangunkan tapi mental tidak~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.