BAN KeretaLama - Kereta Seksi Melangkau 100 Tahun Zaman (16 Gambar)

The sexiest car era sebelum jepun serang malaysia dan era selepas jepun pulang ke tanah air. Masa tu orang melayu masih sibuk mengamalkan ajaran sopan santun melayu dan gaya persembahan bahasa melayu yang sangat santun.

Malaysia juga tidak ketinggalan dengan sexiest car versi pertama yang menjadi kutukan dan kegilaan remaja dan orang tua sekarang.

The Miura was one of the first cars Lamborghini built to rival Ferrari
Maseriti 3500GT
Pontiac
Ferrari Dina 206
Jaguar C-Type
Porsche 550
Cadillac Eldorado Brougham
Mercedes Benz 540k
Ford Thunderbird
Shelby Daytona
Morgan Aero Max
Porsche 90
Shelby 
Chevrolet Camaro Z28
Mercedes Benz 300SL
Proton Saga 

BAN KeretaLama - Kereta Seksi Melangkau 100 Tahun Zaman (16 Gambar) BAN KeretaLama - Kereta Seksi Melangkau 100 Tahun Zaman (16 Gambar) Reviewed by BANkami Blog on June 07, 2013 Rating: 5

9 comments:

  1. yg last sekali patut mahathir pakai buat koleksi.

    ReplyDelete
  2. jam jilaka, last sekali haha2 beri free kat menteri2 malaysia untuk koleksi pun diorg buang haha2 x layak koleksi

    ReplyDelete
    Replies
    1. butoh hang! tu kereta inspirasi tun mahathir. kalau takde kereta tu, POTONG xpopular sekarang.

      Mohon najib suruh semua menteri tukar kepada POTONG SAGA

      Delete
  3. keto veteran camni kalu masuk mesia, insuran mau dokek rm1000. Keto dah lobih limo boleh taun dah nak kena caj loading bagai. Duk muzium sonangggg hehehe (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. undang2 kerajaan langit mana den pokai ni?

      Delete
  4. yg last tu wa nak tapi...
    bukan yg ade roda tapi yg ade kaki tu...

    ReplyDelete
  5. Morgan Aero Max = bat mobile? =D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.