BAN SukaGeliat - Gambar Gelihati Suka Hati Hari Ini

Kadangkala hidup ni kena tengok pada kelucuan dan perkara boleh buat hati jadi geli, jiwa tak meracau. So, ada permintaan daripada peminat blog bankami meminta aku posting lebih banyak gambar yang lucu daripada politik. Nak buat semua tak sempat bro, aku posting apa yang terlintas dalam kepala otak aku je time tu. Aku cuba buat atas label gambar bodoh untuk sharing gambar yang boleh buat korang semua gelihati. Politik menghentam, nanti dekat PRU14 baru best skit. Sekarang kita berhibur.


BAN SukaGeliat - Gambar Gelihati Suka Hati Hari Ini BAN SukaGeliat - Gambar Gelihati Suka Hati Hari Ini Reviewed by BANkami Blog on June 19, 2013 Rating: 5

7 comments:

  1. tiba2 aku rasa nk kencing.

    ReplyDelete
  2. gambar beby paling comel. awwww

    ReplyDelete
  3. banyak benda2 pelek kat dunia sekarang nih..

    hey orang atas.. ko nak kencing pon nak gi taw ker??

    ReplyDelete
  4. hey org kt atas. org kencing pn nk sound ke?

    ReplyDelete
  5. wah...gambar last tu epic...betul ke tu...

    ReplyDelete
  6. hahahaha kenyang perut aku tengok gambo2 ni...good job bro (^^,)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.