BAN Honda - Mampu Milik Honda Fit/Jazz Hibrid 2014

Honda memang apa memperkatakan akan mengeluarkan model baru fit/jazz yang mampu menarik minat anak muda, gadis comel dan orang tua yang mahu kelihatan ranggi serta elegen. Namun ia paling suitable jika driver adalah seorang yang cute atau pun hensem. lebih menyerlahkan lagi. Menurut sumber menyatakan fit/jazz baru mungkin menggunakan enjin empat-silinder baru, 1.5 liter Atkinson-cycle yang bergabung dengan motor elektrik berkuasa tinggi serta bateri litthium-ion dan juga transmisi tujuh kelajuan dwi klac.

Gotta da money, gotta the car. No money, duk diam dan tengok macam aku.


Info Asal : ArenaKereta
BAN Honda - Mampu Milik Honda Fit/Jazz Hibrid 2014 BAN Honda - Mampu Milik Honda Fit/Jazz Hibrid 2014 Reviewed by BANkami Blog on July 22, 2013 Rating: 5

4 comments:

  1. okey, mulakan menabung dr sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti AES nk jalankan. duit menabung ko habis bayar saman. hahahaha

      Delete
  2. Masalah hibrid ni xleh pecut laju. slow mcm kura2.

    ReplyDelete
  3. Bhai Carlos...

    Kono banjir... abis bateri kena buang... hahaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.