BAN Gossip - Amy Search Muflis a.k.a Bankrup ?

Siapa sangka, artis top legend rock tidak dibelenggu hutang. Nowadays, most of businessman or businesswoman yang nak perbesarkan bisnes mesti berhutang. Hutang ni kadangkala sebagai satu strategy dalam business. Tapi tersilap langkah, ko akan bankrup.

Lagikan negara pun berhutang, inikan pula rakyatnya.


Info Asal : Rotikaya
BAN Gossip - Amy Search Muflis a.k.a Bankrup ? BAN Gossip - Amy Search Muflis a.k.a Bankrup ? Reviewed by BANkami Blog on September 17, 2013 Rating: 5

9 comments:

  1. sekali amy buat konsert. terus bleh byr hutang. mcm kes lady gaga aritu

    ReplyDelete
  2. kalau tak bankrup, xkn merasa bisnes kita dh berkembang pesat

    ReplyDelete
  3. rs nyer semua berpunca drpd kes kedai mkn dia tu la

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dia kna saman tu kan?

      Delete
    2. bukan..puncanya dia tak mo bayar service yang dia dah gunakan masa konsert diawan biru 2009 dulu...upsss

      Delete
  4. biasala org bisnes. ala, bank akan backup. kalau pinjaman juta-juta la.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.