BAN Jijik - Super Tikus Menjadi Superb Di Tesco Store London !

Gila hebat. Tikus biasa yang dikatakan membesar sekali ganda lebih besar daripada saiznya. Hanya di tesco store london. Harap kat malaysia takde. Tikus ni dikatakan memakan raw meat yang terdapat kat store tesco tersebut dan dikatakan membiak dan membesar tahap obesiti.

Dengan itu, tesco telah kena fined sebanyak £57,000. Yang menjadi perhatian aku, daging tersebut. Apa yang terdapat dalam daging tu sampaikan tikus boleh membesar sekali ganda. Maybe sebab tu manusia makan daging tu jadi membesar sekali ganda.


Info Asal : DailyMail
BAN Jijik - Super Tikus Menjadi Superb Di Tesco Store London ! BAN Jijik - Super Tikus Menjadi Superb Di Tesco Store London ! Reviewed by BANkami Blog on September 24, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. tesco kan perniagaan yahudi. nanti yahudi pi kotim. fined sikit je tu. tesco jual gula2 dh bleh bayr.

    ReplyDelete
  2. tu bkn tikus yg kecik kn. bleh jd besar mcm tu haah.

    ReplyDelete
  3. Blog Bankami pun ada bela tikus, harap tikus yang disebelah kanan tu tak membesar seperti yang di Tesco london tu ..hehe.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.