BAN Gosip - Kronologi Amy Search Muflis

Kes muflis kat malaysia ni bukan sikit. Berlambak ada. Tapi pelbagai kategori. Ada yang kena tipu, ada yang tertipu, ada sengaja tipu diri sendiri untuk muflis. Paling butthurt lagi, sengaja mufliskan diri sendiri. Untuk mencari ketenangan hidup. Tak percaya, tapi itulah reality.

Hidup sebagai jutawan bukan senang, duk bersebelahan kawan yang mulut buaya, hati cintakan duit.

Amy Search akhirnya membuka mulut tentang isu muflis yang pernah menjadi perhatian ramai sebelum ini dan lagenda rock Malaysia ini mengakui yang dirinya muflis kerana perbuatan khianat kawan sendiri & akan membawa kes ini ke mahkamah.

“Apa yang boleh saya katakan, saya sebenarnya dianiaya oleh sahabat baik sendiri sehingga menyebabkan saya muflis. Itulah akibat terlalu percayakan kawan”

“Namun buat masa ini saya tidak mahu mengulas lanjut kerana saya akan membawa kes ini ke mahkamah untuk tindakan seterusnya,” jelas Amy Search.

Amy Search di’khabarkan telah gagal untuk membayar sejumlah hutang yang dipinjamnya bagi menjayakan konsert jelajah Di Awan Biru sekitar 2009 dan ianya telah dibawa ke mahkamah dan keputusan yang dikeluarkan telah menyebabkan beliau diisytihar sebagai muflis. (rtky/m)

Amy Search melalui Facebook beliau semalam menulis tentang kisah di’sebalik isu muflis beliau dan bagaimana rakannya menipu beliau ketika konsert jelajah Di Awan Biru sekitar 2009 yang lalu.
Info Asal : RotiKaya
BAN Gosip - Kronologi Amy Search Muflis BAN Gosip - Kronologi Amy Search Muflis Reviewed by BANkami Blog on November 21, 2013 Rating: 5

4 comments:

  1. yg kaya tetap kaya.

    ReplyDelete
  2. ala, sekali dia buat konsert dh berapa dapat. tapi byk ke hutang sampai kena muflis

    ReplyDelete
  3. peeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttttttttttttt

    ReplyDelete

Powered by Blogger.