BAN Maksiat - Pesta Liar 3.30 Pagi, Leka Bercumbu Berpasangan

Pesta sana sini, tambah lagi kawasan port dickson. Memang kat situ tengah malam ramai org lepak, ada yg camping bersama family and dalam masa tu jugaklah penggiat seni maksiat masuk port sekali. Nak kawal masalah remaja sekarang ni mmg mencabar minda kepala otak. Dengan ketaksuban kpop, ketaksuban informasi internet yang membangangkan lagi minda.

Serbuan Ops Cantas, tu yg aku heran. Ops Cantas nak banteras jenayah ke nak banteras maksiat. Dahtu apa kerja Jabatan Agama. Takde buat Ops Maksiat sekali ker. Dalam hal ni, aku rasa menteri agama islam N9, patut turun padang tengok keadaan, buat satu enekmen. Tak dibenarkan berada di tepi pantai selepas jam 12 malam tanpa permit dari pejabat agama.

Keghairahan sekumpulan 48 muda-mudi termasuk tiga pelajar sekolah berpesta liar sambil mengambil dadah di tepi pantai Batu 6 di Jalan Pantai, Teluk Kemang di sini tidak berpanjangan apabila mereka diberkas polis dalam serbuan Ops Cantas Khas pagi semalam.
Ketua Polis Daerah Port Dickson, Superintendan Abd. Wahab Harun berkata, ketika serbuan pada pukul 3.30 pagi yang diketuai Inspektor Nor Shaiful Asrar Mohd. Najih, kawasan tepi pantai yang dijadikan markas pesta itu dipasang dengan muzik kuat.

Sekumpulan muda-mudi itu sedang leka menari dalam pelbagai aksi manakala beberapa pasangan lagi bercumbuan dengan pasangan masing-masing.

Info Asal : Kosmo
BAN Maksiat - Pesta Liar 3.30 Pagi, Leka Bercumbu Berpasangan BAN Maksiat - Pesta Liar 3.30 Pagi, Leka Bercumbu Berpasangan Reviewed by BANkami Blog on November 04, 2013 Rating: 5

10 comments:

  1. byk sgt drama dlm tv tunjuk suka berpesta. najib pun siap jemput Kpop lagi dtg tunjuk show untuk pesta. so, kalau rakyat berpesta, apa nak pelik. kerajaan pun amik tindakan batuk atas tangga je

    ReplyDelete
  2. mmg banyak khemah didirikan kat situ pd mlm hari . tak de lak pegawai agama cek sama ada mrk tu muhrim atau bukan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lewat malam. mereka kn penjawat awam. mestilah nk tido. esok nk masuk kerja. dtg lambat nantikn kena tindakan tatatertib.

      -anon JPA

      Delete
  3. cium2 plak..
    bg penumbok karang. >__<

    ReplyDelete
  4. jan lah kacau org nak parti... napa tak serbu markas gangster yg mmg nak plan buat jenayah...

    ReplyDelete
  5. hape la nak jadi budak-budak sekarang..

    ReplyDelete
  6. Memang itu kehendak UMNO....

    ReplyDelete
  7. khemah tu ada kunci x?? aku bersyukur Malaysia masih aman

    ReplyDelete

Powered by Blogger.