BAN Instag - Mohon Report Akaun Instagram Hina Nabi Muhammad S.A.W

Kat instagram banyak yg post mintak report inappropriate kat instagram suh acc mamat ni kena block. Nora Danish sendiri pun ada bagitau. So aku amik inisiatif untuk sebarkan lebih meluas kat bankami yg reader ribu riban setiap hari ni. Those yg ada instagram tu, ko gi kat acc mamat ni, klik kat atas tu ada titik 3. Then klik kat report inappropriate. Settle.

Tapi acc adlin kat facebook pun still bleh akses. Masuk dalam sinar harian bukan main. Mintak kerajaan amik tindakan. Tapi takde tindakan. Report aku rasa dah berlambak report dihantar kat fb. Tindakan block takde pulak.


BAN Instag - Mohon Report Akaun Instagram Hina Nabi Muhammad S.A.W BAN Instag - Mohon Report Akaun Instagram Hina Nabi Muhammad S.A.W Reviewed by BANkami Blog on December 31, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. yg rakyat malaysia hina nabi pn xtertangkap. ni pulak mat saleh.. kita doakan semoga dibukakan hidayat mengenal islam.

    ReplyDelete
  2. okey..done report!

    ReplyDelete
  3. Saya pun da buat report di instagram..x ada apa2 perubahan..selain dr akaun IG di atas..ada lg akaun IG yg menghina islam.. siapa yg ada akaun IG cuba tgk @porkistan.. menjijikkn..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.