BAN Geek - Jolla, Smartphone Pilihan Terkini Warga Finland

Jolla, smartphone baru yang popular di finland sekarang. Jolla diusahakan oleh bekas jurutera Nokia. Jolla menggunakan platform sailfish. Dulu org panggil meego. Apa yang menarik, warga finland sekarang lebih menjurus memilih jolla daripada iphone @ samsung.  Dikatakan juga jolla boleh mengakses hampir 80% apps daripada android.

Kalau ikutkan melalui laman web jolla, ia telah dijual pada harga 399 euro. So kalau merasa nak beli n tengok jer. Try la order. Tak pasti samada boleh pakai ke tak di malaysia.

Jolla
Lock Screen
Home Screen
App Tray
Pulley Menu
Messaging
Notification Center

Info Asal : Jolla, thenextweb
BAN Geek - Jolla, Smartphone Pilihan Terkini Warga Finland BAN Geek - Jolla, Smartphone Pilihan Terkini Warga Finland Reviewed by BANkami Blog on January 08, 2014 Rating: 5

5 comments:

  1. bila nk masuk malaysia. design mcm nokia jer... ni mesti strategy nokia. nokia dh xlaku...

    ReplyDelete
  2. nampak mcm menarik. kot sama mcm meego jer.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.