BAN Hackers - 4 FanPage Facebook JDT Kena Hack

Ini zaman IT punya hal broo.. Tak puashati, hack then luah kat dalam tu. Same goes to government haritu.. Rakyat tak puashati, hack web government then announce dalam tu. Sofea hana yang popular haritu kejap. Now dah menyepi.. Isu tu dah tak timbul, PRU13 pun dah lepas. So takde la hack-hack lagi.. Dah bertukar pada musim bola panas. JDT dgn IJF yang buat onar hingga menimbulkan ketidakpuashati pada penyokong lain.. Ko nak hooligan ker, takyah tutup muka. Baru la hooligans. Menyusahkan orang johor lain yang baik and nak tengok fair play games.

Ko tengok jela sendiri pages JDT kena hack and saper hack..



Info Asal : KelantanHackingCrew
BAN Hackers - 4 FanPage Facebook JDT Kena Hack BAN Hackers - 4 FanPage Facebook JDT Kena Hack Reviewed by BANkami Blog on February 11, 2014 Rating: 5

3 comments:

  1. puluh ribu like tu.. kalau jual tu.. masyukkk

    ReplyDelete
  2. IJF takde hack fanpages kelantan ker.. tak syok la mcm ni.. takde lawan balik

    ReplyDelete
  3. IJF pengecut, dtg negeri org pakai jaket itam tutup muka maki hamun tunjuk lmbng lucah kt org, pukul org..korang igt korang kebal ke? pastu ada org tu pegi stadium KB lwn bola bawa komando siap senjata lengkap..nk lwn bola ke nk perang sedara? mmg ptt pun korang digelar sakai bola..atas bawah sama je sakai

    ReplyDelete

Powered by Blogger.