BAN Romantik - Blogger Irine Nadia Buat Surprise Romantik Pada Suami. So Sweet ! - BANkami

Monday, March 10, 2014

BAN Romantik - Blogger Irine Nadia Buat Surprise Romantik Pada Suami. So Sweet !

Romantik and romantik.. Ada macam bagai cara kalau nak beromantik dengan pasangan. Cara berduit banyak and cara duit ciput. Yang penting both of it kena la sama2 berinteraksi or bertoleransi.. Yang menarik perhatian aku, cara irine nak bagi surprise romantik.. Siap booking hotel bagai and nak bagi hadiah surprise ps4 kat hubby dia..

Gurls, are romantik enough wif your husband... Or Boy are your romantik eoungh wif your wife..


Info Asal : IrineNadia

20 comments:

  1. kan best kalau bini aku buat mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko cr la blogger popular. then tackle

      Delete
  2. mmg syg gila ah laki dia kalau bini mcm ni. siap surprise bg ps4 lg tu. minah ni mmg blogger popular.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Jeles desprate ke bang

      Delete
  4. inilah salah satu perkara yang menjadi ikut-ikutan masyarakat kita sekarang, apa yang orang barat buat, akan diikuti sedikit demi sedikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu namanya romantik. dia nk tunjuk dia syg suami. apa salahnya.

      Delete
  5. ini semua poyo..poyo poyyyyyooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. bini ko mampu buat tak?

      Delete
    2. kalu aku dah horny sgt...laki balik je bang jom bed now...tak yah cerita satu dunia..tunggu 9 bulan lagi baru kasi heboh dpt baby. syok ooo

      Delete
  6. 1 dlm bilion la... haram takda masa ad bini nak buat mcm tu harammmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  7. 1. bazir
    2. bazir
    3.membazir
    4.bazir
    5.membazir
    6.poyyyyoooooo
    7. puyu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. bazir
      2. riak
      3. sikap suka menunjuk-nunjuk
      4. takbur
      5. poyo

      rs syg mcm ni x prlu nk kasi heboh 1 dunia, nnt kalu jd apa2x yg x diingini suatu hr kelak, diri sndri merana dan rs cukup bodoh..

      Delete
  8. kalo dapat bini cun mcm tu mmg happy memanjang...asyik nak jer keja...kah kah kah...

    ReplyDelete
  9. dia ni suka menunjuk. tengok IG dia, kadang caption ckp bnd lain, gambar plak lain. xde kena mengena. nak ape lg kalo bukan nak menunjuk.

    ReplyDelete
  10. dia siyesly comel... yg lain jgn jeles :D

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Pages