BAN Sadis - Pejuang Kalimah Allah Yang Sakai Pemakaian. Puii!!!

Tadi masa berita jam 130 tengahari, adalah tv3 duk tunjuk pasal kalimah allah. Pasal kassim ahmad duk persoal hadis takde pula duk tayang. Paling sadis dan syahhhduuu menyayat hati, gambar sembahyang depan mahkamah.. Ramai-ramai sekali dengan makcik ada duk depan mahkamah. Aku ingat bam berahim akan keluar bagi press statement. Takde pulak.. Baru nak merasai cerita doraemon ala-ala sinchan.

Nah amik kau rupawan pejuang kalimah allah. treettttt... betulkan bra skit.. cover cover... treettttt...



Info Asal : facebook
BAN Sadis - Pejuang Kalimah Allah Yang Sakai Pemakaian. Puii!!! BAN Sadis - Pejuang Kalimah Allah Yang Sakai Pemakaian. Puii!!! Reviewed by BANkami Blog on March 05, 2014 Rating: 5

8 comments:

  1. kenapalah ada manusia mcm ni.

    ReplyDelete
  2. kalau ikut entry blog Omak kau, pompuan ni dri NGO lain. Bkn dri NGO pejuang2 Islam(?). Dia dtg bawa mesej keamanan, bawa bunga2 utk di serahkan kepada para pejuang Islam(?)tanda keamanan antara Islam dan kristian......hahaha...ntah apa2 la manusia skang nih..

    ReplyDelete
  3. terlebih sudu dari senduk. mcm ni lah jadinya

    ReplyDelete
  4. Captain America pun ader!

    ReplyDelete
  5. kalimah allah itu dah memang ada tersemat dalam hati tiap2 umat islam yg sebenar..kenapa perlu berebut2..x paham aku dia org ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasala.. nak alih isu utama. nak alih isu bunuh2. tembak2. isu anti hadis.

      Delete
  6. haha macam-macam manusia ni, takpe mereka semua tetap hamba Allah SWT,sama-sama kita doakan yg terbaik ya.

    ReplyDelete
  7. ni dari NGO pro-gereja...tengok baju dia "Allah tuhan seluruh alam"....maksudnya gereja pun boleh guna kalimah Allah...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.