BAN Bodoh - Kapten Zaharie Mungkin Bunuh Diri, Psikologi

And sekali lagi dailymail buat kecoh tahap wartawan taik tak basuh.. Dengan mengeluarkan artikel menyatakan Kapten Zaharie mungkin bunuh diri... So, dengan tu persatuan pilot membidas kenyataan dailymail. Malaysia diam and tengok jer, takde kata nak amik tindakan saman ke atas beberapa artikel yang meragukan and tahyul disisi penganalisis mh370.

Tapi semalam pun tak start backup baik punya, najib cakap tak terhempas tapi berakhir di lautan hindi.. Check sana sini, tak de pun kesan mh370..

Kat utara dah, kat timur dah, kat barat dah, kat selatan dah.. aku tunggu tikar terbang balik malaysia jer.


Info Asal : HMetro
BAN Bodoh - Kapten Zaharie Mungkin Bunuh Diri, Psikologi BAN Bodoh - Kapten Zaharie Mungkin Bunuh Diri, Psikologi Reviewed by BANkami Blog on April 01, 2014 Rating: 5

3 comments:

  1. dah naik bosan aku dgr isu ni.. dailymail lagi.

    ReplyDelete
  2. malas amik port dh psl ni. boring. asyik bertukar jer tempat.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.