BAN Taksub - Manusia Pelik Di Malaysia, Meloncat Selepas Bayar TOL

Dapat jadi pembayar tol pertama kat tol Jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah di Plaza Tol Bandar Cassia, Batu Kawan, kira-kira 6 pagi tadi. Tersuka tergelak terloncat cameron kang.. Aku pun tak tau apa motif kesukaan tersebut.. Maybe pihak tol patut bagi diskaun pada dia seumur hidup..

Overreacted.. You're such naruto fans!


Info Asal : HMetro
BAN Taksub - Manusia Pelik Di Malaysia, Meloncat Selepas Bayar TOL BAN Taksub - Manusia Pelik Di Malaysia, Meloncat Selepas Bayar TOL Reviewed by BANkami Blog on April 01, 2014 Rating: 5

6 comments:

 1. Sayyidina Abu Qatadah B Rib'iyyi r.a berkata bahawa Rasulullah SAW bersabda, Allah SWT berfirman : Sesungguhnya Aku telah memfardhukan ke atas umatmu 5 waktu solat dan aku telah berjanji dengan diriku bahawa sesiapa yang datang (kepada-Ku) dengan keadaan di memelihara solat-solatnya itu TEPAT PADA WAKTUNYA maka Aku akan memasukkan ke dalam syurga. Sesiapa yg tidak memelihara solat-solat itu maka tidak ada sebarang janji baginya di sisiKu. (Samada Aku memaafkannya atau mengazabkannya)

  P/S : Dimanakah kita tatkala azan berkumandang? Apa tindakan kita selepas mendengar azan? Bersegera atau melengahkannya?

  (Abu Daud)
  Kitab Muntakhab Ahadis
  Syeikh Muhammad Yusuf Kandhalawi

  ReplyDelete
 2. tahun dpn bleh jd calon MCA

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. woi stakat promote MLM. baik ko meloncat mcm apek tu

   Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete

Powered by Blogger.