BAN Hiburan - Wak Doyok Versi Dulu Dan Sekarang

Saper wak doyok ni.. Alaaaa ni kan pereka fesyen yg fesen dia tgh tiptop skrng.. ala mod dreas gitu.. Now wak doyok post kt instagram dia.. Gambat masa muka nerdie n muka stylo.. Ramai retis hr ni tiru dress wak doyok ni..

BAN Hiburan - Wak Doyok Versi Dulu Dan Sekarang BAN Hiburan - Wak Doyok Versi Dulu Dan Sekarang Reviewed by BANkami Blog on April 02, 2014 Rating: 5

3 comments:

  1. mc popular sgt je mamat ni. aku pn xknal.

    ReplyDelete
  2. seorang lelaki sejati,
    tiada ia akan memukul perempuan yang ia kasih
    meski perempuan yang ia kasih melakukan kesalahan yang serius kepadanya
    adalah dayus bagi seorang lelaki yang memukul perempuan
    adalah tidak lelaki bagi seorang lelaki yang memukul perempuan
    sehebat mana pun lelaki itu, adalah selemah - lemah lelaki, apabila memukul perempuan..
    dia hanya memulaukan perempuan itu, hanya meninggalkan perempuan itu
    apabila perempuan itu mencuranginya..

    malulah menjadi seorang lelaki, yang hidupnya tidak malu mengasari perempuan..
    apatah lagi perempuan itu menjadi teman tidurnya,
    atau pernah menyusukannya..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.