BAN Power - Kisah Gadis Dara Yang Perkasa Melepasi Tahap Ibarahim Ali

Ni la pengaruh charlie angel.. Gadis jadi power puff woman.. Nasib baik tak lunyai perompak tu.. Kalau tak dah kena hudud secara asasi...

Dara perkasa. Itulah gelaran layak diberikan terhadap seorang gadis berusia 21 tahun yang berani mengejar seorang peragut sebelum membelasah penjenayah lelaki terbabit hingga lembik di Taman Prima Gombak di sini, semalam.

gambar hiasan

Dalam kejadian 9.30 pagi itu, gadis terbabit dikatakan sedang minum bersendirian di sebuah restoran berhampiran lokasi kejadian sementara menanti kehadiran rakannya.

Sumber polis berkata, seorang peragut tiba-tiba muncul sebelum meragut beg tangan gadis itu yang diletakkan di atas meja makan.

“Mangsa yang berang dengan kejadian itu nekad mengejar suspek sejauh 100 meter. Suspek ketika itu dilihat cuba melarikan diri dengan motosikal yang diletakkan tidak jauh dari lokasi kejadian.

“Mangsa bagaimanapun melepaskan tendangan terbang mengenai tubuh suspek yang ketika itu cuba menghidupkan enjin motosikal. Tendangan kuat itu menyebabkan suspek terjatuh ke atas jalan raya,” katanya. (HMetro)
BAN Power - Kisah Gadis Dara Yang Perkasa Melepasi Tahap Ibarahim Ali BAN Power - Kisah Gadis Dara Yang Perkasa Melepasi Tahap Ibarahim Ali Reviewed by BANkami Blog on May 14, 2014 Rating: 5

10 comments:

  1. gila selamat rasanya kalau ni awek aku.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Itu baru tendangan terbang, kalau kena "tendangan tidak berbayang" mahu berjahit peragut tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane power dgn tendangan kote tanpa jurus?

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. kena tendang kt awek comel.. syok apa.. buat2 jatuh.. buat2 sakit.. mesti awek tu terkejut n datang dekat.. time tu la nak ngorat.

    ReplyDelete
  5. peragut tu klu chek geran dia, mesti ahli pertabi...persatuan takut bini, anak syarikat perkasa dan pekida

    ReplyDelete
    Replies
    1. berani ko kutuk perkasa.. tak tau ke susur atur galur perkasa. kat atas sekali tu ketum. ko ni tak pernah kena penangan ketum la ni.

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. It's truly very complex in this active life to listen news on TV,
    thus I simply use world wide web for that purpose, and take
    the newest news.

    Also visit my blog post: monuments

    ReplyDelete

Powered by Blogger.