BAN Lynas - Senator Australia Dan Aktivis New Zealand Bela Rakyat Malaysia ?

Isu lynas ni dah tak hot pun.. Dah banyak isu lain menenggelamkan isu lynas.. Paling mudah nak hilangkan, buat isu serbuan JAKIM ke pusat maksiat.. Haaa, yang tu ramai fokus dan bagi cadangan.. Tapi lesen hiburan tetap tak dikenakan... Now tampil senator australia and aktivis new zealand bantah lynas di malaysia.. Tapi rakyat tempatan tak kisah pasal ni. Mereka lebih suka penyakit, sebab kerajaan provide hospital cuma bayar seringgit jer.. Beratur dari pagi sampai petang.. Yang penting, sakit jumpa doktor.. Dah tenat sangat mati jumpa malaikat maut..

Bak kata pepatah Umno : "malaysia tak kaya mana pun, kita perlukan lebih banyak modal"
Bak kata pepatah PR : "malaysia negara kaya, kita mampu buat apa saja"

Rakyat mula bingung.




(Mkini)
BAN Lynas - Senator Australia Dan Aktivis New Zealand Bela Rakyat Malaysia ? BAN Lynas - Senator Australia Dan Aktivis New Zealand Bela Rakyat Malaysia ? Reviewed by BANkami Blog on July 03, 2014 Rating: 5

5 comments:

  1. isu lynas ni xkn selesai.. selagi BN memerintah

    ReplyDelete
  2. rakyat malaysia sukakan kelainan. yg negara lain tolak.. kita terima.. demi wang katanya.

    ReplyDelete
  3. ekonomi BN pegang...so what? ini sume projek ekonomi..kena humban BN dulu baru blh repair sistem malaya.....ramai pemimpin masuk umno BN dgn niat nk ubah dari dalam.....sume gagal, cara paling baik humban terus...bila PR pegang dia akan bela rakyat, bila PR lama memerintah mereka akan buat benda sama jugak....sbb itu negra yg maju mereka tidak kekalkan lama parti memerintah..mereka akan korup..ini fact dunia kini....rakyat kena kuat dn bijak

    ReplyDelete
  4. Final amendments to US Commerce Department data released on cheap jordans the 23rd, the third quarter of this uggs outlet year, wholesale jordan shoes US real GDP grew at an annual rate of 5%, higher christian louboutin than the previous estimate of 3.9 percent. This Cheap Louis Vuitton Handbags is the fastest since the christian louboutin shoes third quarter of 2003 the growth rate of Christian Louboutin Daffodile the US economy over the same period of history, much higher than cheap nike jordan shoes generally expected by scientists previously.Analysis Bags Louis Vuitton of Three-quarter US economic growth christian louboutin remise 50% reasons, first by pulling a strong personal and business consumer spending. uggs on sale The Discount Louis Vuitton third quarter of this Air Jordan 11 Gamma Blue year, discount christian louboutin US consumer spending grew at an annual ugg australia rate of 3.2%, the most since the ugg pas cher fourth discount nike jordans quarter of 2013 the fastest. Second, third-quarter US corporate fixed investment grew by 8.9%.The second quarter of ugg boots 2014 the US Discount LV Handbags economy grew at an annual rate of 4.6%. Affected by cold weather in the first quarter of the US economy declined at an annual rate of 2.1%. Economists expect the pace of the US ugg economy in the fourth quarter Christian Louboutin Bois Dore of Cheap LV Handbags this cheap christian louboutin year has slowed, expected annual rate of growth of ugg soldes around 2.5%.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.