BAN Sex - Black Ops Alvin Tan. Awas !

Lu ingat lu lari mintak suaka politik ngan Amerika Syarikat boleh menyelamatkan lu daripada dikenakan tindakan oleh Kerajaan Malaysia ker? Hahahaha..... Lu silap bhai.... Lu memang silap...

Bukan tak pernah Kerajaan Malaysia melalui beberapa agensi dan badan penguatkuasa yang ader dapat mengesan dan membawa balik suspek dan pesalah ke Malaysia.... walaupun di ceruk mana mereka berlindung.... Bezanya sama ader Kerajaan Malaysia mahu buat atau tidak.... tue ja... Lu ingat tak kes Micheal Soosai dulu.... ingat lari ke India boleh lepas bebas.... Hahaha

Jadi ingat-ingat skit la bhai...

"Kiter" pernah bawak keluar suspek dari beberapa negara dengan banyak cara.... dan walaupun ader suspek yang mendapat perlindungan di negara tersebut... masih kiter dapat bawak balik melalui beberapa operasi hitam... Kiter ader team yang boleh masuk dan keluar dari banyak negara tanpa dikesan...... ingat tue bhai..... Kalo nak "senyap" kan lu pon takder hal.... umpama tibai nyamuk ja...

Jangan ingat lu duduk US boleh selamat takder kena tindakan..... Hehehe ...  Kat US tue Malaysia ader "safe house" la..... yang bebila jer boleh diaktifkan....

Gua sekadar nak bagitau dan peringat lu jer..... Hahaha.... copy dari (blogger C++)




BAN Sex - Black Ops Alvin Tan. Awas ! BAN Sex - Black Ops Alvin Tan. Awas ! Reviewed by BANkami Blog on September 30, 2014 Rating: 5

4 comments:

  1. dia tak tau ke.. malaysia selamba jer bleh masuk kawasan gengster russia.. setakat nak cari dia kat US.. najib call obama jer.. tu belum lagi MAMA Rosmah call.

    ReplyDelete
  2. polis nk tunjuk hero la konon.. banyak kes lain yg terlepas ape cerrr. mamat cina ni nk kejar sampai lubang cacing. yg duk merompak, mencuri, membunuh. tangkap lps tu lepas. puiii!

    ReplyDelete
  3. bila komplen menteri kata u tak suka, u keluar.
    bila dah keluar, ugut nak bawak balik ke Malaysia pulak
    tahi sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat benda tahik.. yg buruk nama malaysia.. kalau tarik kerakyatan baru reti balik malaysia kot.. nak sangat larikan.. apa dia ingat polis malaysia takde secret weapon ke.. nantikn dia boleh kasi lenyapp maaa

      Delete

Powered by Blogger.