BAN Teknologi - Game Lucah, Salah Siapa ?

Pelaris pelaris pelaris.. berita goreng panas... Adegan lucah, cepat cepat... Habis satu isu, isu lain pulak timbul.. Penutup isu.. kes lucah.. Tak pun serbuan tempat judi haram, tempat maksiat haram.. Lepas tangkap, bagi tazkirah.. Tindakan seterusnya apa... Takde jugak kan.. Terlepas bertempiaran macam tu jugak.. Tokey2 tu kena tangkap tak.. Ker penyangak lucah jer kena tangkap.. Yang paling kaya, newspaper lerrr....

Now hmetrolll dikatanya buat lagi satu isu baru.. bertapa dalam bilik.. Syok sangat layan game lucah.. Sampai tak ingat dunia... Itu dunia harini.. Bukan setakat dalam internet, google jer.. Youtube jer.. Dalam TV sekalipun, adegan berahi selamba jer dipertonton.. Takde sekataan pun.. Tapi kalau bab cium babi, sentuh anjing.. Habis kecoh satu maleis... WTF...

Yang aku pelik, apa tindakan pihak atasan pulak.. Yang penyedia line ni.. Konfem jawapan mereka, mereka dah sekat, tapi ada yang guna PTP, ada guna tahik thru break the line.. Bla bla bla bla... Tak jadi sekat... Tapi kalau nak sekat, kena ada report secara beramai-ramai.. Bagitau.. Yang masalah kedua, yang tukang report pn suka tonton.. so how...


(buasirotak)
BAN Teknologi - Game Lucah, Salah Siapa ? BAN Teknologi - Game Lucah, Salah Siapa ? Reviewed by BANkami Blog on February 15, 2015 Rating: 5

3 comments:

  1. Maner bleh sekat bhaiiii

    ReplyDelete
  2. keh keh keh.. nak sekat ker?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.