Vittoria Ronzulli - Gadis Comel Yang Membesar Dalam Parlimen Italy

Licia Ronzulli, ibu kepada si kecil yang comel kiut miut. Licia ni sorang ahli parlimen kat italy. Apa yang menarik licia membawa anaknya join skali dalam perbahasan di parlimen. Sejak Vittoria(anak licia) bayi hingga menjadi kanak-kanak perempuan yang cantik. Details korang boleh baca wikipedia licia.

Jika ahli parlimen boleh membawa bayi dalam mesyuarat penting. Semestinya perkara tersebut boleh diketengahkan dalam setiap jabatan kerajaan atau swasta. Membawa kanak-kanak ke tempat kerja dengan menyediakan tempat khas untuk pekerja wanita yang membawa anak. Secara tak langsung dapat menjimatkan kos untuk membayar pengasuh.

Malaysia mungkin boleh pikir inisiatif terbaik kerana malaysia juga ramai pekerja wanita mahir.


Vittoria Ronzulli - Gadis Comel Yang Membesar Dalam Parlimen Italy Vittoria Ronzulli - Gadis Comel Yang Membesar Dalam Parlimen Italy Reviewed by BANkami Blog on September 08, 2015 Rating: 5

8 comments:

  1. besar nanti ganti mak dia dlm parlimen pulak. budak tu pn nampak bijak jer muka.

    ReplyDelete
  2. Nurul izzah nk jd mcm ni. boleh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jangan tanya admin camtu...admin ni karat hijau...gila ke mau tanya camtu...

      kalo tanya din ayam mau jadik cam ayoh chik takpe..

      Delete
    2. karat hijau mcm mane

      Delete
    3. wala wala walauuwwehhh punya jenih...tapi arini admin kurang sentap...entry lama comment aku pon dia buang...hohoho...

      jangan mara ya admin...takpe turun la 16 aribulan nanti...kasik tunjuk maruah melayu...bermaruah la sangat diorang tu...

      Delete
    4. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  3. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete
  4. Mak dia boleh tahan jugak ada tak gambar beliau sedang menenenkan anaknya yg nampak tetek sikit.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.