Kalau Fathia Baca Statement KPDNKK.... - BANkami

Friday, December 15, 2017

Kalau Fathia Baca Statement KPDNKK....

Rakyat marhaen patut terima je apa yang menteri cakap. Kan dah pening kpdnkk sekarang. Kan dah cakap, zaman nabi lagi harga barang dah naik. Ko dah kenapa hentam banyak. Karang kena dakwa di akhirat. Kat dunia ni, susah nak dakwa. Banyak sangat lapisan.

Kalau kat jepun, aku rasa ketua tu akan letak jawatan kalau tak mampu nak handle. Daripada menuding jari kepada orang lain. Dah menjadi tanggungjawab memegang jawatan tinggi. Macam mana, kena fikir. Kalau tak mampu fikir, serahkan kepada orang lain. Mungkin mereka ada idea yang lebih bagus.

Come on la, kita dalam peralihan ke teknologi blockchain. Solusi akan ada kalau ramai pemikir, melainkan ramai kaki ampu untuk naik pangkat.

Ni bikin fathia marah lagi!


No comments:

Post a Comment