Kesian Pulak Tengok MP Kuala Nerus Ni... Hmmmmm

MP Kuala Nerus daripada PAS, dalam mempertahankan kebobrokan dalam TH, mungkin tidak tahu bahawa PWC adalah juruaudit swasta dan bebas. Mungkin dia juga tidak tahu, PWC ini dikira 'Big Four' dalam perakaunan.

Mungkin dia kena Google sebelum buat statement.

Shahredzan



Post a Comment

3 Comments

  1. Pertahankanlah penyamun tu walau terpkasa membodohkan diri sendiri. Itulah yg ada pada agamawang akhir zamang.

    ReplyDelete
  2. lebai ni pandai ke pakai google? kalau google pun tak reti atau malas nak guna, tak payahlah jadi ahli politik atau lebih tepat tak payah hidup pun. Takat membazir dan menyusahkan orang je ada kat Malaysia ni. Jenis2 macam ni kalau takde pun tak akan merugikan melayu mahupun Islam. Contoh terbaik ternakan belaan PAS.

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete