Kenapa Ustaz Ahmad Dasuki Marah DAP Begitu Emosi ?



View this post on Instagram

Beberapa tindakkan 'lakonan' pemimpin DAP terhadap umat Islam di Malaysia ini hampir sahaja mengelirukan malahan berjaya menambat beberapa ketul hati orang Islam sehingga sanggup menjadi wakil rakyat mereka. Masuk sahaja bulan Ramadhan, adalah sahaja amalan yang cuba di tunjukkan bagaikan mereka terbaik untuk Islam bahkan seolah olah merekalah pejuang Islam yang tulin di 'redhai di sisi Allah'. Syabas DAP!!, teruskan lakonan anda.. moga mendapat anugerah menjadi actor terbaik. Ummat Islam, kalian pula usahlah terkeliru dengan lakonan hebat ini, sejarah kita di tipu ini terlalu panjang sesebelum ini, kitakan biasa mendengar kata kata mashyur ini " IF YOU CAN'T BEAT THEM, JOIN THEM".. jika kamu tidak berkuasa melawan mereka, kamu bersamalah dengan mereka, saat itu kamu berjaya mengatasi mereka. Jika benar DAP dan sekutu mereka meletakkan Islam sebagai keutamaan, kita cabar mereka, jom bersolat dan sujud bersama kami, laksanakan janji penghapusan tol dan bayaran PTPTN yang di janjikan di dalam manifesto mereka itu, Jom laksanakan apa yang terdapat didalam Al Quran.. Gentar? Sebenarnya DAP ada agenda tersembunyikan? Kami umat Islam di latih dengan kefahaman perang Badar Kubra di bulan Ramadhan ini.. Selamat mencuba DAP... p/s : bagi para RBA tentera upahan DAP, harap kalian dibukakan hati oleh Allah, atau Allahlah sebaik baik pembalas.
A post shared by Ustaz Ahmad Dusuki (@ustazahmaddusuki) on



Perlu ke marah DAP sampai macam ni sekali. Kan bagus kalau DOAkan LGE dan seangkatan DAP lembut hati untuk mengenal memahami islam lebih dekat sehingga menusuk kalbu.


Post a Comment

6 Comments

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. andaikata pemimpin Dap semua masuk islam...nanti ada sahaja alasan lain utk tdk bersama....dulu anti umno dgn alasan...skrng dgn umno pun ada alasan.....hanya org yg perasan islam dan Allah milik mereka sahaja yg hidup dgn seribu dalih...

    ReplyDelete
  3. Bankami, i m not really sure if u re a muslim rba or not...if ure a muslim, pls look around u...the latest one is ...lemme write in bahasa ....
    Pemimpin dap jerantut ugut polis hanya kerana polis banteras arak dan rokok haram....kalau aku kata ko bodoh kat dap, terus masuk lokap 3 malam tp pemimpin dap selamba bebas dgn jaminan polis...

    Aku rasa kamu pun dah gila

    ReplyDelete
  4. Bankami, i m not really sure if u re a muslim rba or not...if ure a muslim, pls look around u...the latest one is ...lemme write in bahasa ....
    Pemimpin dap jerantut ugut polis hanya kerana polis banteras arak dan rokok haram....kalau aku kata ko bodoh kat dap, terus masuk lokap 3 malam tp pemimpin dap selamba bebas dgn jaminan polis...

    Aku rasa kamu pun dah gila

    ReplyDelete