Nazri Kata Netizen Bodoh...Bekas menteri BN, Mohamed Nazri Aziz, hari ini tampil membela kerajaan PH dalam isu logo mempromosikan Tahun Melawat Malaysia 2020.

 Beliau berkata, menteri yang bertanggungjawab bagi portfolio itu wajar mengabaikan saja kritikan yang dibuat pengguna media sosial, sebaliknya menumpukan perhatian meningkatkan promosi untuk menarik lebih ramai pelancong ke negara ini pada tahun depan. 

Bahkan, kata Nazri, logo hanya memainkan peranan kecil saja untuk menarik pelancong berbanding langkah yang diambil melalui kaedah promosi lain.

 “Tak usah peduli apa netizen cakap. Netizen bukan cerdik pun, buat apa semua tak kena.

 "Netizen ni bodoh… buat apa semua tak kena, semua cuma tahu nak merungut," katanya kepada Malaysiakini.

Post a Comment

3 Comments

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Eloklah Nazri ni meyelesaikan masalah habuk kilang simen YTL di Padang Rengas dahulu sebelum bergaduh untuk bende2 tak berfaedah dengan natizen! Eloklah selesaikan masalah yang sudah berpuluh2 tahun membelengu penduduk disana. Kalaulah di Eropah yang sangat mementingkan alam sekitar sudah lama Nazri ini kena tendang masuk longkang! Dengan MCA takut dengan DAP menikus, dia hanya berani dengan natizen. Nampak macam samseng tapi specis chef bapok simbol FCUK Felda rupanya..he..he..

    ReplyDelete