Wahai anak2 papa sekalian apa perasaan anda apabila calon BN kalah besar di kemaman?

Pertama kita amat berterima kasih kepada TAN SRI LIM KIT SIANG kerana beliau ada buat satu posting facebook tersebut bahawa malaysia memerlukan seorang perdana menteri daipada kalangan bukan melayu konon nak ambil contoh daripada UNITED KINGDOM.

Kedua saya ucapkan ribuan terima kasih kepada KETUA PEMUDA UMNO MALAYSIA kerana sudah tunjuk perangai samseng anda yang sebenar buat malu orang melaka je masuk rumah orang main terjah je tak ada adab ke YB DR.AKMAL hah sekarang padan muka hang.

Kepada anak2 papa sekalian terutama kepada orang2 UMNO perlu sedar bahawa anda mempunyai talian hayat yang terakhir tau takut2 nanti meroyan menangis tak berlagu ingat musuh kita ialah PAKATAN HARAPAN cuma PEMIMPIN UMNO yang ada kes dimahkamah harus kita tendang keluar untuk selamatkan parti keramat orang melayu.

Kemenangan di KEMAMAN adalah isyarat jelas bahawa rakyat terengganu sudah menilai PHBN dan kebanyakkan orang melayu sudah menolak UMNO BN secara total kerana ada dikalangan pemimpin UMNO yang mempunyai sikap pentingkan diri, rasuah dan sebagainya.

Akhir kata saya berharap suatu hari nanti PAS akan menjadi kerajaan dan saya mahu melihat PAS mentadbir kerajaan sebagai sebuah kerajaan yang bersih jujur serta menjadikan malaysia yang lebih baik sekian.

X : https://twitter.com/khairulhafiz_97/status/1730946868627243091?t=7uvGYJXd15Vff217_93XBg&s=19